Web Analytics Made Easy - Statcounter

 حسن خدامی در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در ساوه اظهار کرد: انجام معاملات به صورت قولنامه‌ای و سند عادی به علت عدم تخصص بنگاه‌های معاملاتی و عدم آشنائی با تشریفات خاص معاملات موجبات تعارض در مالکیت و اختلافات ملکی شده است و علاوه بر تضرر شهروندان بر ادارات دولتی و متصدیان امر هزینه بر است.
وی افزود: با توجه به این که بزرگ‌ترین آیه قرآن مجید آیه 282 سوره مبارکه بقره راجع به معاملات خرید و فروش  است، متاسفانه رعایت نشده و این امر باعث ایجاد مشکلات عدیده‌ای شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: بعضا سرمایه و دست رنج یک فرد که پس انداز چندین ساله اش  است، توسط افراد سودجو به یغما می رود که کثرت پرونده های قضائی در خصوص اختلافات ملکی دلالت بر این موضوع دارد و علی رغم برخورد قاطع دستگاه  قضائی زمینه های عدم تشکیل این چنین پرونده ها فراهم نشده است و رفع این مشکل نیازمند همدلی و هماهنگی ادارات مرتبط جهت مبارزه با افراد سودجو و زمین خواران می باشد.
وی  خاطرنشان کرد: تشکیل پروندههای انتقال مال غیر و کلاهبرداری و حجم این پروندهها اثبات کنده این ادعا است.
خدامی در بخشی دیگر از این گفت و گو با اشاره به این که علیرغم مشکلات مالی شهرداری ساوه توافقات خوبی در حوزه تملکات داشته است، گفت: از ابتدای فعالیت دوره پنجم  توافقات خوبی با مالکان در جهت تملک اراضی و املاک  برای اجرای طرح های عمرانی و  باز کردن گره های ترافیکی در سطح شهر داشته است.
وی تاکید کرد: همه مدیران در بخشهای مختلف شهرداری باید نسبت به تسریع امور مردم، تکالیف درآمدی، و اجرای طرحهای عمرانی، فرهنگی، خدماتی، اجتماعی جهت تسریع در توسعه و ارتقاء جایگاه شهر، جدیت بیشتری داشته باشند.
وی تصریح کرد: شهر ساوه در بحث گره های ترافیکی دارای مشکلات زیادی که باید با توجه به برنامه ریزی انجام شده این  تملکات بر اساس  اولویتبندی در حال انجام است.
رئیس کمیسیون حقوقی و املاک شورای اسلامی شهر ساوه گفت: با توجه به مالکیت شهرداری در خصوص شوارع و فضاهای عمومی،  مبلغ 70 میلیارد ریال به عنوان هزینه جبران ایراد خسارت، حق انتفاع و صدور مجوز حفاری برای شهر صنعتی تعیین شد.
وی خاطر نشان ساخت: مقرر گردید که مبلغ 40  میلیارد ریال از این مبلغ به صورت نقدی و الباقی در قالب عقد قرارداد 2 قطعه زمین صنعتی و تجاری به شهرداری ساوه جهت سرمایه گذاری های آتی واگذار شود.
وی ادامه داد: واگذاری 2 قطعه زمین با کاربری صنعتی و تجاری به شهرداری ساوه در شهر صنعتی در این دوره شورا انجام شده است.
خدامی افزود: این مهم با مجموع مساحت 12 هزار  متر مربع و به ارزش 30 میلیارد ریال به شهرداری  اجرا شده است.
وی در بخشی دیگر از سخنانش  افزود: با توجه به این که یکی از مهم ترین وظایف شهرداری طبق بند 22 ماده 55 قانون شهرداری ها ، صدور پروانه ساختمانی است ، لذا برای پیشگیری و کاهش تحلفات ساختمانی و ایجاد وحدت رویه و تسهیل امور مردم در مناطقی که امکان اخذ سند مالکیت با مشکل مواجه است ، شهرداری ساوه ضمن انجام اقدامات بازدارنده برای جلوگیری از تفکیک غیر مجاز اراضی ، نسبت به صدور برگ راهنمای ساخت اقدام خواهد کرد.
وی در خصوص عوض الصلح صلحنامه های تنظیمی در 6 ماهه امسال اظهار کرد: کل مبالغ پرداختی در این مدت 221 میلیارد و 356 میلیون ریال و در قالب توافقات صورت گرفته 222 میلیارد و 426 میلیون ریال ملکی معوض و 20 میلیارد و 376 میلیون ریال از سوی شهرداری بصورت نقدی پرداخت شده است.
خدامی گفت: در این مدت یک میلیارد و 495 میلیون ریال میزان ارزش افزوده و 21 میلیارد و 906 میلیون ریال دریافت نقدی شهرداری ساوه در این مدت بوده است.
وی با اشاره به این که در جهت توسعه زیرساخت های شهری این شهر تا 10 سال آینده یکی از شهرهای برتر کشور به لحاظ کیفیت زندگی تبدیل خواهد شد، افزود: در دوره پنجم برنامه ریزی برای  توسعه زیرساخت های شهری مورد توجه قرار گرفت.
وی اضافه کرد: تحویل زمین 50 هکتاری جهت احداث شهرک صنوف مزاحم  بخشی از این فعالیت ها بود قطعاً  موجب تحولات شگرف بر اقتصاد شهر خواهد شد.
وی بیان کرد: در سال جاری شهرداری اقدام به اجرای کمربندی های خیابان جمهوری، اتصالی میدان سرداران، کمربند شرقی ، بازگشائی ابتدای بسیج 2 و خیابان زنجانی و ... کرده است.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: معاملات ساوه کمیسیون حقوقی توسعه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۳۳۹۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شروع طوفانی معاملات برق؛ جهش ۶۸۴ میلیارد ریالی در بورس انرژی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شرکت (توانیر)، مصطفی رجبی مشهدی مدیرعامل توانیر، گفت: در حالی که در نخستین روز خرید برق توسط شرکت‌های توزیع نیروی برق از بورس انرژی (۵ اردیبهشت ماه جاری)، ٧١ میلیارد ریال برق معامله شده بود، ارزش این معاملات در آغاز هفته دوم با جهش خیره کننده به ۶۸۴ میلیارد ریال رسید.

مدیرعامل توانیر در ادامه تاکید کرد: در هفته نخست ۱۶۹ معامله به ارزش حدود ١٣٠ میلیارد تومان و حجم حدود ١.٢ میلیون مگاوات ساعت انجام شد در اولین روز معاملاتی هفته دوم ۶۸ معامله با حجم ۶۳۸ هزار و ٨٨٠ مگاوات ساعت برق به ثبت رسید.

مدیرعامل توانیر نکته حائز اهمیت در این هفته از معاملات را، افزایش سهم نیروگاههای بخش خصوصی از نیروگاههای دولتی عنوان کرد به طوری که در آغازین روز این هفته از معاملات، ٧٨ درصد معاملات به وسیله نیروگاههای خصوصی انجام شد. با اصلاح جریان مالی صنعت برق، شرکت‌های توزیع نیروی برق از اول اردیبهشت ماه جاری برق مورد نیاز خود را از بورس انرژی خریداری می‌کنند.

کد خبر 6002692

دیگر خبرها

  • ضبط ۲ دستگاه موتور سیکلت خارجی غیرمجاز
  • پروژه شهرداری الکترونیک به صورت ۱۰۰ درصدی در سنندج انجام شده است
  • گزارش روزانه بورس امروز ۹ اردیبهشت؛ افت بیش‌از ۲۰هزار واحدی شاخص
  • شروع طوفانی معاملات برق؛ جهش ۶۸۴ میلیارد ریالی در بورس انرژی
  • آتش‌سوزی در ساختمان اقامتی در خیابان ولیعصر
  • بورس و مرکز مبادله؛ ۲ نهاد با شرح وظایف کاملا متفاوت
  • ارزش معاملات بورس انرژی از ۱۲۱ میلیارد تومان عبور کرد
  • قهرمان اسبق جودو درگذشت؛ امیر ملکی پور کیست و چرا درگذشت؟!
  • رشد بیش‌از ۸ هزار واحدی صبح گاهی بورس
  • پیاده‌روهای خیابان ۱۹ دی قم نوسازی می‌شود