Web Analytics Made Easy - Statcounter

احد رسولی گفت: در حال حاضر بالای 784 هکتار بافت فرسوده در کرج داریم که جمعا با دیگر سکونت‌گاه‌ها به 1200 هکتار می رسد، این موضوع به همراه املاک قولنامه ای به یک معضل بزرگ تبدیل شده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از تیتریک، رئیس کمیسیون شهرسازی، معماری و بافت های فرسوده شورای شهر کرج در جمع خبرنگاران، گفت: در جلساتی که با شهردار کرج داشتیم قرار شد فعالیت ها به نحو شایسته اطلاع رسانی شود اما کوتاهی های مشهودی وجود دارد، این موضوع را به ریاست شورا هم منتقل کرده ام و امیدوارم پیگیری شده و دلایل بدوی را به اطلاع ما برسانند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

احد رسولی افزود: غالبا ما از مدیران شهرداری اطلاعاتی را مطالبه می کنیم اما زمانی که در قالب نقشه، نمودار و ... ارائه می شود، شاهد ایراداتی اساسی در آنها هستیم، مجددا به مدیران مراجعه و ایرادات را طرح می کنیم، 3 ماه می گذرد اما اطلاعات نه تنها به روز نمی شود بلکه در اختیار ما قرار نمی گیرد.   وی با اشاره به اینکه معمولا موانع حراستی را علت عدم ارسال طلاعات به شورا می دانند، اظهار داشت: آیا اگر عضو شورا اطلاعاتی را از شهرداری درخواست کند، حراست شهرداری می تواند مانع شود؟ اگر چنین است شهرداری دلایل قانونی خود را در این باره به ما ارائه دهد.   رسولی تصریح کرد: زمین های قولنامه ای چالش بزرگی را به با توجه به رای دیوان عالی به وجود آورده است، شورا و شهرداری در قالب مدیریت شهری مسئول پیگیری این معضل هستند اما اطلاعات رسیده درباره بازآفرینی شهری برای رسیدگی به این چالش ناکافی و متاسفانه فاقد داده های واقعی بوده اند.   وی با اشاره به اینکه سندهای تک برگ، چندبرگ و قولنامه ای یا هر نوع سند بافت های فرسوده در کرج باید مشخص شود، گفت: در حال حاضر بالای 784 هکتار بافت فرسوده داریم که جمعا با دیگر سکونت گاه ها به 1200 هکتار می رسد، شهرداری امروز با توجه به رای دیوان امکان مدیریت این فضا را ندارد لذا فضا از مدیریت شورا و شهرداری خارج و زمینه ساخت و سازهای غیر مجاز خواهد شد.   رئیس کمیسیون شهرسازی، معماری و بافت های فرسوده شورای شهر کرج در خاتمه خاطر نشان داشت: ساخت و سازهای غیر مجاز در زمین های قولنامه ای افزایش داشته است لذا باید اطلاعات کافی را درباره بافت های فرسوده داشته باشیم، امکان بررسی این مهم از طریق دادگستری و اداره ثبت اسناد وجود دارد و سامانه ای تعریف شده  اما مالکان از وجود این سامانه اطلاع ندارند، در نتیجه شهرداری باید با  اداره املاک همکاری لازم را داشته باشد.     انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: بافت های فرسوده قولنامه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۷۳۱۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جلوگیری از تخلفات ساختمانی نیازمند هم‌افزایی دستگاه‌های مسئول است

شهردار شهرکرد گفت: موضوع تخلفات ساختمانی مسئله مهمی است که نیازمند هم‌افزایی تمام دستگاه‌های مسئول است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از چهارمحال‌وبختیاری، محمدحسین واحدیان، امروز_شنبه هشت اردیبهشت_ در جلسه هم‌اندیشی شهردار و اعضای شورای اسلامی شهرکرد با معاون دادستان مرکز چهارمحال و بختیاری اظهار کرد: با توجه به اینکه یکی از دغدغه‌های شهروندان که از لحاظ اصول شهرسازی در هر شهری تأثیرگذار است، بحث رسیدگی به شکایات مرتبط با ساخت‌وسازهای غیرمجاز و پیشگیری از وقوع تخلفات در شهر است که اگر مدیریت و ساماندهی نشود می‌تواند عواقب نامطلوبی برای شهروندان و شهر داشته باشد.

وی افزود: برای اینکه نظامی در شکل‌گیری شهر ایجاد شود ضوابطی در حوزه طرح تفضیلی شهرسازی تدوین می‌شود و با همکاری کمیسیون ماده ۵ برای کل شهر و بعضاٌ برای پهنه‌هایی از شهر تصمیماتی گرفته شد که در صورت تأیید و تصویب شورای عالی معماری و شهرسازی در تهران اجرایی می‌شود.

شهردار شهرکرد اضافه کرد: شهرداری شهرکرد از سال گذشته تاکنون از ارسال لایحه به صورت موردی در کمیسیون ماده ۵ خودداری کرده و سعی بر این است ضوابط برای عموم مردم برقرار باشد.

واحدیان با اشاره به نظارت واحد اجراییات در بدو وقوع تخلفات ساختمانی تصریح کرد: دستگاه قضائی با متخلفین ساخت‌وساز غیر مجاز برخوردهای جدی می‌کنند که قابل تقدیر است.

وی تاکید کرد: سامانه ۱۳۷ شهرداری آماده دریافت گزارشات مردمی در خصوص هرگونه ساخت و ساز غیر مجاز و تصرفات غیر قانونی است.

عزم جدی دستگاه قضائی برای مقابله با تخلفات ساختمانی

مهدی عسگری، معاون دادستان مرکز چهارمحال و بختیاری، در این جلسه اظهار کرد: بسیاری از ساخت‌وسازهای غیرمجاز در شهر در شب اتفاق می‌افتد که این امر نیازمند نظارت جدی‌تر و هماهنگی بیشتر نیروی انتظامی و واحد اجراییات شهرداری است.

وی گفت: تشدید برخورد جدی با متخلفین ساخت و سازهای غیرمجاز در شهرکرد توسط دستگاه قضائی تشدید می‌شود.

معاون دادستان مرکز چهارمحال و بختیاری، اضافه کرد: دستگاه قضا و دادستانی به دنبال مچ‌گیری نیستند، اما از سویی متولیان جلوگیری از تخلفات ساختمانی نیز باید طبق قانون به وظایف خود عمل کنند.

عسگری با اشاره به تشدید برخورد جدی دستگاه قضائی با متخلفان ساخت‌وسازهای غیرمجاز افزود: از این پس آرای صادره مبنی بر قلع و قمع باید اجرایی شود و همکاری و تعامل بیشتر نیروی انتظامی با واحد اجراییات شهرداری، جهت جلوگیری از ساخت و سازهای غیرمجاز ضروری است.

کد خبر 748467

دیگر خبرها

  • شهربازی نوستالژی قمی‌ها در یک قدمی بهره‌برداری
  • ۵۹ هزار واحد مسکونی در بافت‌های فرسوده استان تهران ساخته شد
  • لزوم ساماندهی وانت‌های میوه فروشی در سنندج
  • پلمب ۱۷ انبار غیرمجاز جمع‌آوری و فروش ضایعات در شیراز
  • جلوگیری از تخلفات ساختمانی نیازمند هم‌افزایی دستگاه‌های مسئول است
  • جلوگیری از تغییر کاربری ۵۹ هکتار از اراضی کشاورزی ساوجبلاغ
  • عزم دولت و شهرداری برای حل مشکلات مناطق جنوبی تهران | از نوسازی بافت فرسوده حریم راه آهن تا انتقال بازار شادآباد
  • مافیای «بافت تاریخی» به زمین می‌خورد؟
  • زمین‌های بی‌آب و علف البرز هم از شر ویلاسازی مصون نیست!
  • نبود زمین برای ساخت مسکن، چالش این روزهای مددجویان و کمیته امداد