Web Analytics Made Easy - Statcounter

اراضی قولنامه ای فاقد سند در مناطق مختلف استان زنجان وجود دارد ولی به گفته معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار زنجان میزان آنها در شهرهای شرق این استان از جمله در ابهر، خرمدره، صایین قلعه و هیدج بیشتر است.

مهرداد سلطانی روز پنجشنبه در شورای اداری شهرستان ابهر اظهار داشت: در گذشته برای حل مساله کارگروهی در استان برای تشخیص احراز مالکیت اولیه با حضور نمایندگانی از استاندرای، قوه قضاییه و سایر ارگان ها از جمله اداره ثبت اسناد و املاک، تشکیل شده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: این کارگروه بر اساس معیارهای محلی، تفکیک مالکیت اولیه را انجام می دادند و بر اساس قانون ثبت، ساکنان این مناطق می توانستند سند برای زمین هایشان دریافت کنند.
سلطانی گفت: اخیراً با ورود نهادهای نظارتی فرآیند صدور پروانه ساخت برای زمین های فاقد سند معطل مانده و امکان صدور سند برای این نوع اراضی فراهم نیست.
معاون هماهنکی امور عمرانی استاندار زنجان ادامه داد: برای حل مشکل ۲ اقدام را در دستور کار قرار دادیم، یکی اینکه از شورای تامین استان خواستیم تا به موضوع ورود کند که فعلاً برای این شورا این اقدام میسر نشده است، در اقدامی دیگر هم برای حل مشکل از دادگستری درخواست شده است تا از طریق کارگروه رفع موانع قضایی و حقوقی این موضوع را پی گیری کند.
سلطانی ابراز امیدواری کرد از طریق یکی از این ۲ مسیر مشکل صدور پروانه برای زمین های فاقد سند را حل شود.

شهردار ابهر نیز در این جلسه با بیان اینکه ۳۰ درصد از اراضی این شهر قولنامه ای است، گفت: به دلیل این موضوع امکان تفکیک و صدور پروانه ساخت برای صاحیان این زمین ها مقدور نیست.

محمدرضا ذوالقدر افزود: قبلاً برای این نوع زمین ها پروانه ساخت صادر می شد ولی اخیراً سازمان بازرسی اجازه صدور پروانه را نمی دهد که این مساله پیامدهای اجتماعی را نیز به بار آورده است.

۳۰۸۸

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ابهر شهرداری زنجان قوه قضائیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۸۱۹۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ابلاغ مقررات تسهیل صدور پروانه تولید فرآورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، علیرضا رستمی اظهار کرد: تلاش ما بر این است که منویات مقام معظم رهبری در امر «جهش تولید با مشارکت مردم» را جامه عمل بپوشانیم، لذا با تدبیر ریاست سازمان، مقررات تسهیل شده جدیدی در صدور پروانه تاسیس واحد تولیدی فرآورده‌های طبیعی سنتی مکمل ابلاغ کردیم.

وی بیان کرد: اگر خط تولید کارخانه‌ای توسط اداره کل داروی سازمان غذا و دارو به تایید فنی GMP رسیده باشد، نیازی به موازی کاری و طی مجدد مراحل تایید در اداره کل فراورده‌های سنتی مکمل طبیعی نخواهد داشت و این موضوعی است که پیش از این بعضا تا حدود شش ماه بطول می‌انجامید

 رستمی تصریح کرد: مباحث جهش تولید، رونق صادرات و خودکفایی در تولید مواد اولیه فراورده‌های طبیعی سنتی مکمل در دستور کار ویژه این اداره کل قرار دارند.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • صدور مجوز ۱۸ پروانه ساختمانی در یک ماه
  • لزوم صدور پروانه‌های ساختمانی در کمتر از یک‌ماه
  • بلاتکلیفی ۶۰۰ متقاضی اهل خوسف برای واگذاری زمین
  • صدور ۴۹۴۰ شناسه یکتا برای پروانه کسب‌های کاغذی در خراسان شمالی
  • بدمستی در برابر مست عشق
  • صدور سه هزار و ۳۵۴ پروانه گلخانه خانگی درسیستان وبلوچستان
  • پیگیری مشکل پل های عابرپیاده اسلامشهر
  • ابلاغ مقررات تسهیل صدور پروانه تولید فرآورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل
  • تسهیل در صدور پروانه شرکت های داروسازی
  • بدمستی در برابر مست عشق